1. ROMANI IN CHINA

    Schimba tara

Tamaduitoarea Ioana Yordan

Sambata, 10 Februarie 2018 19:47. Adaugat de Ioanayordan
Din cele mai vechi timpuri, oamenii foloseau ritualuri magice care aveau ca rol sa isi atraga sufletul pereche sau sa isi intoarca o iubire pierduta.
Daca dragostea nu a venit la voi, o puteti chema.

Vi se pare absurd?

Poate ca da. Dar ganditi-va ca este si mai absurd sa stiti ca o puteti chema si sa va dati batuti, pretextand ca MAGIA nu exista sau ca ritualurile sunt doar pentru cei needucati

In prezent exista multe ritualuri si farmece de dragoste menite sa atraga iubirea de partea ta. Indiferent ca vrei sa cuceresti inima unui baiat, sa intalnesti sufletul pereche sau sa-ti imbunatatesti relatia actuala, atrage energiile pozitive de partea ta. Desi iti vor parea ridicole farmecele de dragoste la inceput, cu siguranta ai intalnit relatii in care totul parea a merge pe dos, chiar daca cei doi parteneri incercasera sa-si rezolve problemele.
Tineti cont ca orice problema are si o rezolvare, iar pentru a rezolva ceva atat de important si legat de viata dumneavoastra aveti nevoie de AJUTOR ! Iar acest AJUTOR il ofer cu mare drag oricarei persoane aflate in necaz

Insa aceste farmece si aceste ritualuri nu pot fi practicate sau duse la bun sfarsit de oricine ! Ele pot fi efectuate doar de foarte putine persoane care au mostenit si au acest har din nastere ! Ca sa va fac sa intelegeti, asta inseamna ca daca o persoana fara har incearca sa faca sau sa desfaca farmece fara ajutorul unei adevarate tamaduitoare de MAGIE ALBA ,toate acestea se intorc impotriva ei !

Inca de la nastere am fost binecuvantata de catre divinitate,aleasa si trimisa de a face bine pe Pamant.

Am experienta in magie alba, am rezolvat multe cazuri cu probleme de familii, de boli, de dragoste, am redat sporul in case si in afaceri, noroc in viata, am scapat multe suflete nevinovate din robia pacatului, a blestemului, a deznadejdei, am readus dragostea in suflete impietrite, am impreunat familii dezbinate, am redat fertilitatea si virilitatea acolo unde s'au pierdut sau nu au fost niciodata, am starpit boli inc*rabile, am vindecat depresii alcoolici, dependenta de droguri, am dezlegat cununii care au fost legate, am scos argintul viu, am ajutat la reusirea examenelor, am indepartat piedici si cumpene din viata oamenilor.

Prin binecuvântarea primita de la naștere pot lua legătură cu orice persoana, chiar și telefonic, pot sa aflu date exacte despre trecutul, prezentul și viitorul persoanei respective.
Am harul de a vindeca sufletele rătăcite, de a reuni persoanele despărțite din motive nec*rate, de asemenea pot trata persoanele cu vicii. Prin puterile mele, pot face și telefonic ședințe pentru înlăturarea energiilor negative, pot alunga frica și temerile ce le aveți, pot face descântece de dragoste pentru persoane ce se iubesc dar întâmpină obstacole in calea iubirii lor, va pot călăuzi pe un drum luminat și către o viața mai buna. Bineînțeles, rezultatele variază de la persoana la persoana.

Capabila de a va viziona viitorul si problemele
Clarvăzătoarea Ioana Yordan are puterea și abilitățile necesare de a se conecta la aura fiecărei persoane, chiar si de la distanta, pe baza datelor personale.
Ioana Yordan, in funcție de gradul de dificultate se folosește la lucrările sale de ședințe de clarviziune, tarot, astrologie, descântece de dragoste, descântece pentru spor .Clarvăzătoarea Ioana, sfințește materialele pentru fiecare lucrare,

Farmecul desemnează așa numitul “medicament” făcut prin descântece de către o vrăjitoare. Poate sa reprezinte și vorbele pe care le zice vrăjitoarea, prin care face farmecul. Acesta se face atât pentru a iubi pe cineva cat și pentru a urî sau pentru a face sa nu se stie, sa nu se observe ceva. Prin farmec si descântec vrăjitoarea conjura spiritele (diavolul) sa facă ceea ce dorește sau ordona ea.

Vraja desemnează acțiunea de a vrăji, de a fermeca, descanta, adică a spune in șoaptă cuvinte prin care se invoca puteri, duhuri nevăzute

Clarvazatoarea Ioana Yordan, o putere paranormala, recunoscuta pentru  puterile de magie alba, detinerea    unor descantece de dragoste unice, ritualuri si vraji dragoste si dezlegari de blesteme.
Ofera sedinte spirituale, in urma carora va veti elibera de energiile negative ce va intuneca viata!

Vrajitoarea ioana este un exemplu al magiei albe. 

Magia neagra este folosita in scopuri rele, in scopul de a destrama viata unui om, de a-i intuneca intreaga viata si ca totul sa ii mearga pe dos, sa ii intunece sufletul si sa isi piarda dragostea. Aceasta este practicata de vrajitorii de magie neagra, acestia trimitand farmece si blesteme pe datele personale sau trimitand anumite obiecte in posesia persoanelor ce cad victime.
Ea este salvarea celor ce si-au pierdut speranta.

    In schimb, magia alba este energia pozitiva, lucrata de tamaduitoare, in scopuri bune. Prin magie alba, intelegem procesul de purificare, o c*ratare sau dezlegare. Intr-adevar, cu ajutorul acesteia, se pot dezlega blestemele, farmecele si multe altele. Magia alba, aduce dragoste, pace si prosperitate in toate planurile. Clarvazatoarea Ioana Yordan, va poate oferii purificarea de care aveti nevoie.
0737386752

Adauga raspunsUltimele anunturi
Mai multe anunturi