1. ROMANI IN INDIA

  Schimba tara

Conditii de utilizare a site-ului MareaUnire.com 1. Confidenţialitate

  Confidenţialitatea ta este foarte importantă pentru noi.Prin folosirea serviciilor MareaUnire.com, acceptati conditiile de mai jos si sunteti de acord cu cele scrise. Daca nu doriti sa respectati aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul site-ului MareaUnire.com.
 2. Informatiile care apar in paginile MareaUnire.com sunt de natura pur informationala si numai pentru beneficiul celui care le apeleaza. Orice persoana care alege sa utilizeze in alta maniera informatiile continute pe aceste pagini isi asuma intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. MareaUnire.com nu este si nu poate fi facuta responsabila nici pentru utilizarea neadecvata a informatiilor din aceste pagini si nici pentru eventualele consecinte care ar putea rezulta de aici.
 3. Orice utilizator al informatiilor furnizate in paginile MareaUnire.com isi asuma propriul risc iar MareaUnire.com nu isi asuma nici o responsabilitate pentru acuratetea sau valabilitatea anunturilor care sunt postate pe aceste pagini. In nici un caz MareaUnire.com nu poate fi facuta responsabila pentru orice pierderi, daune, actiuni punitive sau prejudicii morale sau de alta natura rezultate in mod direct sau in mod indirect din disponibilitatea, din utilizarea sau din imposibilitatea utilizarii informatiilor continute pe paginile proprii, indiferent daca MareaUnire.com este sau nu este avertizata de eventualitatea unor asemenea acte, indiferent de modul de actiune. MareaUnire.com solicita clientilor ca informatiile continute pe paginile sitului sa fie complete si corecte dar nu isi asuma nici o responsabilitate pentru oricare greseala, omisie sau eroare a informatiilor cu sau fara intentie astfel furnizate.
 4. Pentru a folosi serviciile oferite de acest site, membrii au obligatia sa:
  - furnizeze date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al sitului;
  - mentina si innoiasca, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, administratorii MareaUnire.com au dreptul sa desfiinteze statutul dumneavoastra de membru si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a sitului.
 5. Vizitatorii site-ului MareaUnire.com au obligatia:
  - sa foloseasca datele gasite doar cu scopuri informative si nu comerciale;
  - sa nu citeze sau utilizeze materialele din interiorul site-ului în alt context decat pentru divertisment personal;
  - sa nu modifice documentele sau grafica site-ului si sa nu copieze sau distribuie grafica separat de textul în care este inclusa.
  - sa nu aduca injurii sau defaimare altor utilizatori sau vizitatori
  - sa nu posteze mesaje de natura comerciala
  - sa nu posteze imagini al caror drept e autor nu le apartine
  - sa nu posteze cuvinte indecente
 6. Prin folosirea acestui site acceptati ca moderatorii sa stearga continutul postat de dumneavoastra ce nu respecta conditiile scrise in acest document.
 7. MareaUnire.com nu poate fi tras la raspundere pentru continutul acestor pagini, ele sant doar oferite publicului singurul scop fiind divertismentul.
 8. Paginile MareaUnire.com pot contine informatii false si/sau materiale adulte (cum ar fi limbaj vulgar sau/si poze cu continut sexual explicit). MareaUnire.com nu isi asuma responsabilitatea sau riscul pentru continut sau pentru erorile sau omiterile din cadrul continutului introdus de catre vizitatori sau din alte documente la care exista referiri sau link-uri introduse de catre membrii MareaUnire.com..
 9. Orice utilizator are dreptul de a folosi paginile MareaUnire.com. Orice utilizator are dreptul de a pune link catre aceste pagini, situatie in care are dreptul de a folosi informatia si fotografiile continute in anunturi Utilizarea serviciilor MareaUnire.com se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". MareaUnire.com se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
 10. Numele, logo-urile, design-ul, titlurile, cuvintele sau expresiile din cadrul MareaUnire.com pot fi marci înregistrate apartinand MareaUnire.com sau altor institutii care pot fi înregistrate in anumite jurisdictii.
 11. Informatiile legate de membrii MareaUnire.com si vizitatorii MareaUnire.com sunt strict confidentiale si nu vor fi divulgate decat organelor abilitate sa efectueze cercetari de natura juridica, in concordanta cu legile aflate in vigoare.
 12. In cazul în care dumneavoastra sau oricare alt vizitator va dori sa trimita informatii, opinii, date, întrebari, comentarii, sugestii sau orice altceva legat de continutul paginilor MareaUnire.com, acestea vor fi tratate confidential.
 13. Sunteti de acord ca MareaUnire.com sa foloseasca liber ideile, conceptele sau tehnicile incluse în anunturile sau raspunsul dumneavoastra în orice scop, nefiind limitat la proiectarea, producerea si distribuirea unor produse care contin astfel de idei, concepte sau tehnici.
 14. Pentru a proteja utilizatorii reali si pentru a-i inlatura pe cei falsi MareaUnire.com va oferi sprijinul necesar autoritatilor pentru aducerea in fata legii a celor care nu fac altceva decat sa posteze anunturi false pt a face rau cuiva. Acest site este construit pentru a lega prietenii prin internet. Avertismentul de mai sus este afisat pentru a atentiona pe toata lumea asupra faptului ca, daca acest serviciu este oferit prin internet si este virtual, nu inseamna ca nu se poate afla foarte usor cine posteaza sau acceseaza serviciile noastre.
 15. MareaUnire.com isi rezerva dreptul de a nu face cunoscute tertilor adresele de IP sau identitatea utilizatorilor serviciilor, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de utilizatorul in cauza sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.